Παρμεζάνα... με κάθε τρόπο!
Υπάρχουν χίλιοι τρόποι για να κάνεις μια παχυντική συντάγή, ακόμα πιο παχυντική...
Το είχα σκεφτεί αλλά δεν το είχα κάνει. Μέχρι που το είδα εδώ.
Ποπ κόρν με παρμεζάνα!
Μόλις βγάλετε τα ποπ κορν σας απο την κατσαρόλα, τα περιχύνετε με μια κουταλιά ελαιόλαδο και ανακατεύετε καλά όσο είναι ακόμη ζεστά. Ρίχνετε αλατάκι, φρεσκοτριμένο πιπέρι και... μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα!
Απολαύστε τα ζεστά και το μετανιώνετε αργότερα...
One more way to make fat things, fatter...Pop Corn with Parmesan... While pop corn is still hot, put some olive oil, salt, pepper and parmesan.. mix well, and enjoy watching Oscars!
Friday, March 5, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment