Recipe for happiness



Everybody needs a carrot to go one step beyond

Doesn't matter if you eat it or not. As long as the eyes are focused on the carrot, you may go one step forward. And that's always enough!

This is a blog, about all the small pleasures in life.. and the greatest of all; Food!

Interesting recipes from Greece and all over the world, amazing deco ideas, inspiring art, fabulous trends, cute handmade stuff, dreamy destinations, a clever line, a funny thought...

Anything that makes me go... wow! and makes me smile, can be... my carrot.

After all, happiness is a piece of cake!
A carrot cake!

Take a bite!

Thursday, December 9, 2010

Fun napking rings! Πρωτότυπα ΄΄δαχτυλίδια΄΄ για πετσέτες!





















Σας αρέσουν αυτά τα δαχτυλίδια για τις πετσέτες του φαγητού; Δεν είναι πολύ χαριτωμένα;
Τα συγκεκριμένα είναι φτιαγμένα απο τα χαρτονένια ρολά... χαρτιών τουαλέτας. Και πριν αρχίσετε τα ''μπλιαξ'' κλπ, σκεφτείτε οικολογικά, οικονομικά, δημιουργικά και πρωτότυπα και παραδεχτείτε οτι είναι έξυπνη και όμορφη ιδέα! Τώρα για μας που έχουμε θέμα με τα συγκεκριμένα ρολά, no problem.  Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το χαρτονένιο ρολό κουζίνας και να το κόψουμε σε ανάλογα μεγέθη! Αφού συγκεκτρώσετε αρκετά χαρτονένια ρολάκια, μπορείτε να τα βάψετε μέσα έξω ένα χέρι και μετά ή να τα ζωγραφίσετε ή να κολήσετε διάφορα διακοσμητικά χαρτιά της αρεσκείας σας, να κάνετε decoupage με χαρτοπετσέτες ή ακόμη και να τα ντύσετε με υφάσματα! Να τα καλύψετε με κορδέλες, με κουμπιά, με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε! Επίσης θα μπορούσε το κάθε ρολάκι/δαχτυλίδι να γράφει και το όνομα του καλεσμένου και έτσι να εξυπηρετεί και ως δαχτυλίδι αλλά και ως καρτούλα για το που θα κάτσει ποιός! Εγώ έχω ήδη ξεκινήσει να τα φτιάχνω! Ας ελπίσουμε οτι θα βγούν όμορφα!



Save the toilet paper rolls and make your DIY napking rings! And if you don't like the idea of using toilet rolls on your table, you can cut paper towel tubes instead!

4 comments:

  1. Λόγω επαγγέλματος βρίσκομαι ανάμεσα σε τόννους μαδρέν (έτσι λέγεται αυτό το χοντρό χαρτί γύρω από το οποίο τυλίγεται το χαρτί υγείας και το κουζινόχαρτο). Θα δοκιμάσω να φτιάξω μερικά σχέδια. Σε παρακαλώ λύσε μου μία απορία, το όνομά σου είναι Φοίβη ή Κατερίνα γιατί έχω λίγο μπερδευτεί. Εγώ πίστευα ότι σε λένε Φοίβη κάνω λάθος? Φιλάκια!

    ReplyDelete
  2. Το κανονικό μου όνομα είναι Κατερίνα. Αλλά μου διάλεξα το Φοίβη! Φιλακια πολλά!

    ReplyDelete
  3. Τότε έστω και καθυστερημένα σου εύχομαι Χρόνια Πολλά συνονόματη. Να είσαι καλά και ευτυχισμένη. Φιλάκια Πολλά!

    ReplyDelete
  4. Καταπληκτική ιδέα! Προσωπικά δεν σιχαίνομαι καθόλου, όποτε το ρολάκι της τουαλέτας μια χαρά θα το χρησιμοποιήσω! Θα αρχίσω να μάζεύω από τώρα για να προλάβω να έχω αρκετά!!! :)

    ReplyDelete

ShareThis

Related Posts with Thumbnails