This is a recipe from a follower (not food blogger) Andreas Stamatopoulos:) I made a special category ''Recipes by Followers/not bloggers'' just to let people share their own way, their favorite recipes!! And they did! I have many more to share with you! And it's a nice way to get to know each other, right??? The ingredients are not precise, for example we don't know what part of beef, how much bacon... but you can take the general idea and make a delicious dish. Andreas says it's amazing!
SPAGHETTI AL FORNO WITH BEEF, BACON AND MASHROOMS!
You will need
Spaghetti
Beef fillet enough for 4-5 persons, finely cut
bacon, enough for 4-5 persons
4-5 fresh mushrooms or canned
1 green and one red pepper, cut in slices (optional)
half garlic, peeled and cut in slices
some grated yellow cheese
4 cheese slices (the one you use for toasts)
180 gr grated tomatoes
some coriander
salt and pepper to taste
2 red onions, cut in cubes
Method
Cook spaghetti as usual. Saute garlic with onions. Add the beef, saute some more. Pour in all the other ingredients and a cup of water. Let it cook until thick enough. Put the spaghetti in a roaster. Pour the sauce over the spaghetti, stir well, add the grated cheese. Cover with the cheese slices and bake at 200 Celsius degrees until the cheese melt.
Αυτή είναι μια συνταγή του Follower Ανδρέα Σταματόπουλου και εντάσσεται στην κατηγορία που δημιούργησα στη σελίδα του Donkey στο Facebook ''ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΩΝ FOLLOWERS/NOT BLOGGERS'' για αγαπημένες συνταγές ανθρώπων που δεν έχουν το δικό τους μπλόγκ, αλλά θέλουν να τις μοιραστούν γιατί... είναι οι αγαπημένες τους! O Aνδρέας ήταν απο τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν και μάλιστα μου έκανε καλό ποδαρικό!!! Απλώς εγώ είμαι ακαμάτρα κόρη... Πολύ άργησα να την βάλω και έχω και άλλη μια που περιμένει... Σκέφτηκα να την ανεβάσω όπως ακριβώς την έγραψε, γιατί ο τρόπος που γράφει κάποιος (ακόμα και μια συνταγή), δείχνει πολλά! Ανδρέα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ και εσένα και την γλυκειά αδελφούλα σου!
Έπαιξα μπάλα απόψε και έλιωσα στο τρέξιμο όποτε μια τέτοια μακαρονάδα είναι ότι πρέπει για να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Μπράβο στους μαγειρες.
ReplyDeleteΦοίβη μου, πολύ καλή η ιδέα σου για να μπορέσουν να βάλουν κάποιοι τις συνταγές τους αλλά η συμβουλή μου είναι να βάλεις κάποια κριτήρια. Κατ' αρχήν να είναι δική τους συνταγή (δηλαδή δεν πάει κάποιος στο site του Μαμαλάκη π.χ., αντιγράφει μια συνταγή και σου τη στέλνει. Αν το κάνει τουλάχιστον να έχει αναφορά από πού πήρε τη συνταγή και εάν έκανε κάποιες αλλάγες και να έχει μια φωτογραφία της συνταγής, να ξέρουμε ότι όντως την έχουν μαγειρέψει έστω μια φορά. Ξέρω εκ πείρας ότι πέρνουν τις συνταγές μου και τις περνάνε σε διάφορα Ελληνικά site, χωρίς καμιά αναφορά.
ReplyDelete@Ivy
ReplyDeleteIvy mou dikio exeis... mexri stigmis exo dimosiefsei mono dio, kai exo allon enan follower me mia dikia tou pou perimenei. Auta ta tria atoma ta gnorizo opote ksero oti aplos einai to agapimeno tous fai, sinithos opos to kanei i mama tous! Alla kala ekanes kai mou bales idees, tha to grapso sti selida tou Donkey!Prosexoume gia na exoume ;)
@ KANTHAROS
Dikaiousai na anapliroseis dinameis!!!! Elpizo OLA na pigan kala... na ebales polla gkol ;)