You want to keep an avocado half, fresh and green istead of brown and slimy? Yes you can use a cellophane. You can squish a lemon over the cut surface. But the best way to keep it fresh... is to keep it in a clean cottage cheese or similarly sized opaque container with a piece of cut up onion. Cover with lid and refrigerate. This way it will remain fresh for several days! For more tips check the original post here!
Θέλετε να διατηρήσετε φρέσκο το κομμένο αβοκάντο σας, αλλά παρόλο που το τυλίγετε σφιχτά με μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο, αυτό μαυρίζει; Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κρατήσετε αρκετές μέρες φρέσκο. Ένας τρόπος, να το κάνετε γουακαμόλε. Ένας άλλος να το ραντίσετε με λεμόνι. Τίποτα όμως δεν κρατάει περισσότερο την φρεσκάδα του αβοκάντο απο αυτόν τον τρόπο: Σε μικρό ταπεράκι βάλτε το αβοκάντο σας μαζί με ένα κομμένο κρεμμύδι. Κλείστε το καπάκι και βάλτε το στο ψυγείο. Θα διατηρηθεί μια χαρά για αρκετές μέρες!!! Και... όχι... δεν παίρνει την μυρωδιά του κρεμμυδιού! Για περισσότερα τσεκάρετε και το original post!
Monday, September 20, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Really? You should try it! It's perfect in salads with some lemon and salt! Pick one which is soft and ripe... when you press it, it stays pressed...! It's like butter with taste! yummi!
ReplyDelete