Recipe for happiness



Everybody needs a carrot to go one step beyond

Doesn't matter if you eat it or not. As long as the eyes are focused on the carrot, you may go one step forward. And that's always enough!

This is a blog, about all the small pleasures in life.. and the greatest of all; Food!

Interesting recipes from Greece and all over the world, amazing deco ideas, inspiring art, fabulous trends, cute handmade stuff, dreamy destinations, a clever line, a funny thought...

Anything that makes me go... wow! and makes me smile, can be... my carrot.

After all, happiness is a piece of cake!
A carrot cake!

Take a bite!

Thursday, March 11, 2010

Ένας γάμος με... φαντασία! Low budget Wedding, with a lot of imagination!





Μπήκα τυχαία σε ένα blog ψάχνοντας για γιρλάντες. Και ανακάλυψα πολύ ωραίες ιδέες για να κάνεις έναν γάμο παραμυθένιο, χωρίς να χρειαστεί να πάρεις δάνειο ή να ξοδέψεις μια περιουσία (και όσοι γνωρίζουν τι εστί κλασσικός παραδοσιακός θρησκευτικός γάμος σε ευρώ, ξέρουν πως παραμυθένιος και φθηνός γάμος δεν γίνεται...).
Αν το ζευγάρι έχει φαντασία (η νύφη δηλαδή και οι κολλητές της...) και χρόνο, μπορούν να κάνουν μια πολύ γλυκιά και ιδιαίτερη τελετή χωρίς μεγάλο κόστος.
Λουλούδια: Αν πιάνει το χέρι σας, θα μπορούσατε να αντιγράψετε το φοβερό αυτό μπουκέτο με πεταλούδες! Πρόκειται για ένα μπουκέτο που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο και φυσικά δεν μαραίνεται! Επίσης, μια ιδέα που γυρνάει τον τελευταίο καιρό στο μυαλό μου είναι ενας διαφορετικός στολισμός εκκλησίας. Μπορείτε π.χ. να στολίσετε την είσοδο της εκκλησίας με γιρλάντες απο χάρτινες πεταλούδες (λουλούδια, περιστέρια κλπ) και να περιοριστείτε στα ροδοπέταλα που θα στολίζουν τον διάδρομο απ΄ οπου θα περάσει το ζευγάρι. Επίσης αντί για κλασσικές ανθοστήλες και φαναράκια κεριών, που στολίζουν συνήθως το εξωτερικό της εκκλησίας, θα μπορούσατε να φτιάξετε δυο διαφορετικές σειρές απο γιρλάντες με φωτογραφίες του ζευγαριού, που θα οδηγούν μέχρι την είσοδο της εκκλησίας!
Είναι μια πολύ ωραία ιδέα, που θα βοηθήσει και τους ''συγγενείς'' που δεν έχουν καμία επαφή με το ζευγάρι να πάρουν μια γεύση απο το παρελθόν τους, αλλά και το ζευγάρι, να θυμηθεί όλες εκείνες τις στιγμές που τους οδήγησαν στην εκκλησία!

Many fantastic ideas for wedding in this blog... So say... I DO want to be creative! Save money and surprise your guests and... the groom! Make a difference as a Bride, by holding an extraordinary bouquet of... butterflies!

No comments:

Post a Comment

ShareThis

Related Posts with Thumbnails