Recipe for happiness



Everybody needs a carrot to go one step beyond

Doesn't matter if you eat it or not. As long as the eyes are focused on the carrot, you may go one step forward. And that's always enough!

This is a blog, about all the small pleasures in life.. and the greatest of all; Food!

Interesting recipes from Greece and all over the world, amazing deco ideas, inspiring art, fabulous trends, cute handmade stuff, dreamy destinations, a clever line, a funny thought...

Anything that makes me go... wow! and makes me smile, can be... my carrot.

After all, happiness is a piece of cake!
A carrot cake!

Take a bite!

Monday, March 12, 2012

A lovely greenhouse! Κάνε το παρατημένο μικρό δωματιάκι, θερμοκήπιο!

































Μα πόσο όμορφο; Ένα μικρό, τύπου θερμοκήπιο στον κήπο σου. Αν ζεις σε μονοκατοικία, αν έχεις κήπο και κυρίως αν ζεις στην επαρχία, δεν είναι δύσκολο, ούτε ασύμφορο... Kαι μπορείς να έχεις και μια κουζίνα μέσα εκεί, ούτως ώστε τα λαχανικά να περνάνε κατευθείαν από την παραγωγή στην κατανάλωση! Καλημέρα και καλή εβδομάδα...:)

Hello you! Are you feeling a bit sleepy today (like i do?)? Oh, i hate hate hate Mondays... But when i saw this photo with this beautiful little house (kind like a greenhouse) my eyes went wide open from joy! Isn't it lovely?!

via

14 comments:

  1. Τί όμορφοοοο!!! Πόσο ζηλεύω όλους εκείνους που μένουν σε μονοκατοικίες..:) Και πόσο μα πόσο ζηλεύω τον τύπο που έχει αυτό το συγκεκριμένο σπιτάκι..!!!
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα καροτάκι!

    ReplyDelete
  2. Όνειρο τρελό Φοίβη μου!
    Ξέρεις πόσο θα στοίχιζε ένα τέτοιο σπιτάκι στην Ελλάδα? Άσε τι θα χρειαζόταν...Θα πρέπει στο οικόπεδο που είναι η μονοκατοικία σου να μην έχεις εξαντλήσει τον συντελεστή δόμησης, ούτε την κάλυψη, να έχεις τις απαραίτητες πλάγιες αποστάσεις (με άλλα λόγια μεγάλο οικόπεδο), να βγάλεις οικοδομική άδεια, να μην είσαι εκτός σχεδίου (γιατί απαγορεύεται η διάσπαση των όγκων), ή να το κάνεις αυθαίρετα και να τρέχεις να νομιμοποιήσεις κλπ κλπ Και αυτά μόνο για την αρχή.... (ούτε να ονειρεύομαι δεν μπορώ με το επάγγελμα που έχω...)

    ReplyDelete
  3. Αχ Αγγελική μου μόνο εδώ γίνονται αυτά... Άραγε όλα αυτά ισχύουν ακόμα και αν πρόκειται για προκάτασκευασμένο; Νομίζω θα είναι πιο απλά τα πράγματα.. (εύχομαι δηλαδή!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν έχει σημασία αν είναι προκατασκευή ή κανονική δόμηση...

      Delete
  4. Τέλειο είναι. Αν και θα το ήθελα και για εξοχικό μόνο αυτό το σπιτάκι. Θα συμφωνήσω με την Αγγελική. Με τόσα αρνητικά ''ξεφουσκώνει'' το όνειρο. Να μην προσθέσω και τον ζηλιάρη γείτονα που θα σου κάνει καταγγελία κάθε εβδομάδα..

    Φιλιά

    ReplyDelete
  5. εγω νομιζω οτι θα εμενα εκει!!!!!δε θα μπορουσα να ξεκολλησω!!!
    τιπιτα δεν ειναι δυσκολο ...αρκει να εχουμε ιδεες και γουστο(δεν ειναι και λιγα...χαχαχα)φιλια πολλα και καλη σου βδομαδααα

    ReplyDelete
  6. That is where I want to be right now! thank you...

    ReplyDelete
  7. Απλά, είναι τέλειο ...αλλά εμάς τόσο είναι ολοκληρο το σπίτι μας...χαχαχαχα!!!!

    ReplyDelete
  8. Μ'αρέσουν τόσο πολύ τα θερμοκήπια τέτοιου τύπου, τα αίθρια κλπ. Είναι αυτή η αίσθηση του φωτεινού και του cosy που σου δίνουν! Αλλά μάλλον άλλο ένα όνειρο... για να έχουμε να χαζεύουμε!

    ReplyDelete
  9. Αχ τι όμορφο που είναι. Πόσο θα ήθελα να έχω και εγώ ένα!!!

    ReplyDelete
  10. Είναι καταπληκτική ιδέα!!!Μακάρι να είχα ένα τέτοιο χώρο,είναι να μη ζηλεύεις;Καλή εβδομάδα!!!

    ReplyDelete
  11. Πωπω..πανέμορφο!

    ReplyDelete
  12. πολύ όμορφο θερμοκήπιο και blog!

    ReplyDelete
  13. πολύ όμορφες φώτο και blog!

    ReplyDelete

ShareThis

Related Posts with Thumbnails