Recipe for happiness



Everybody needs a carrot to go one step beyond

Doesn't matter if you eat it or not. As long as the eyes are focused on the carrot, you may go one step forward. And that's always enough!

This is a blog, about all the small pleasures in life.. and the greatest of all; Food!

Interesting recipes from Greece and all over the world, amazing deco ideas, inspiring art, fabulous trends, cute handmade stuff, dreamy destinations, a clever line, a funny thought...

Anything that makes me go... wow! and makes me smile, can be... my carrot.

After all, happiness is a piece of cake!
A carrot cake!

Take a bite!

Thursday, June 2, 2011

PURPLE INSPIRATIONS!



I can look at this picture above, for hours... What a beauty! Don't you think purple is the most romantic color?
































































Παρεξηγημένο ως ''παθαμενατζίδηκο'', το μωβ  είναι βασιλικό χρώμα, χαλαρωτικό και σου βγάζει μια ένταση και δύναμη χωρίς να σε κουράζει. Όσο για το φούξια, μάλλον είναι ''δεύτερο'' σε μεγάλες ποσότητες. Αλλά αυτά όσον αφορά τη διακόσμηση ή την μόδα. Εκεί θέλει μέτρο. Στην φύση όμως, είτε σαν μικρή πινελιά είτε σε μεγάλες ποσότητες, αυτά τα δυο χρώματα καταφέρνουν να τραβήξουν τα βλέμματα πιο πολύ και από το κόκκινο! Και μάλιστα χωρίς να σου προκαλούν ταχυκαρδιές ή άγχος όπως ένα χτυπητό κόκκινο. Συνειδητοποίησα τυχαία, οτι συγκέντρωνα φωτογραφίες με αυτό το χρώμα και σκέφτηκα να σας τις παρουσιάσω όλες μαζί. Στο μυαλό των περισσοτέρων απο εμάς το έχουμε ταυτίσει με το χειμώνα, αλλά αν κλείσετε τα μάτια σας και σκεφτείτε ένα οποιοδήποτε ηλιοκαμμένο Ελληνικό νησί, θα συνειδητοποιήσετε οτι οι μπουκαμβίλιες είναι αυτές που κάνουν τον καθαρό συνδιασμό μπλέ και λευκού να μεταμορφώνεται σε ένα μικρό έργο τέχνης.























via

1 comment:

  1. So good to have u back here on the blog. Thanks for the lovely photos.
    Ralline

    ReplyDelete

ShareThis

Related Posts with Thumbnails