Recipe for happiness



Everybody needs a carrot to go one step beyond

Doesn't matter if you eat it or not. As long as the eyes are focused on the carrot, you may go one step forward. And that's always enough!

This is a blog, about all the small pleasures in life.. and the greatest of all; Food!

Interesting recipes from Greece and all over the world, amazing deco ideas, inspiring art, fabulous trends, cute handmade stuff, dreamy destinations, a clever line, a funny thought...

Anything that makes me go... wow! and makes me smile, can be... my carrot.

After all, happiness is a piece of cake!
A carrot cake!

Take a bite!

Wednesday, June 15, 2011

Eye candy! Βάλτε χρώμα στο σπίτι σας!



Για να αναδειχτεί το χρώμα στον καμβά, ο καλύτερος τρόπος είναι πάνω σε λευκό. Είναι safe, όλα τα αντικείμενα αποκτούν ξαφνικά άλλη ένταση στο βλέμμα, και όταν τα βαριέσαι, απλώς αλλάζεις τα αξεσουάρ, δεν ξαναβάφεις τοίχους. Αυτό, για όσους είναι λάτρεις του χρώματος, αλλά το επιλέγουν μόνο ως φόντο.

Cute lovely and so cozy!



Σε αυτό εδώ το διαμέρισμα, έχουν τολμήσει να συνδυάσουν έναν τόνο χρώματα. Και το έκαναν καλά! Αν δεν είστε σίγουροι πόσο καλά μπορείτε να το κάνετε και εσείς, αφήστε το στους ειδικούς!

This one is so charming... so artistic!






Αυτό εδώ είναι ένα χαρούμενο διαμέρισμα. Ένα υπέροχο διαμέρισμα! Και μόνο που το κοιτώ χαμογελάω! Δε γίνεται να είσαι μουρτζούφλης όταν μπαίνεις σε ένα φωτεινό, όμορφο και καλόγουστο σπίτι, ακόμη κι αν δεν είναι το στυλ σου!

So happy apartment!

6 comments:

  1. Ωραία αυτά τα χρώματα στον τοίχο αλλά ξέρεις τι βάσανο είναι να αλλάξεις ταπετσαρία;;;εκτός κι αν κολλάς τη μια πάνω στην άλλη. Αυτές τι μέρες υποφέρω από θέματα ανακαίνισης.Κοιτάω τις προτάσεις που βάζεις κατά καιρούς και τρελαίνομαι!
    Καλό απόγευμα.

    ReplyDelete
  2. Ξανθή μου συμφωνώ! Γι αυτό και (αν εξαιρέσεις τη δεύτερη φωτό)μου αρέσουν τα λευκά γιατί βάζοντας χρωματιστά αντικείμενα και αξεσουάρ αλλάζεις το χώρο... ανα πάσα στιγμή! Η ταπετσαρία είναι ωραία λύση για έναν τοίχο ίσως... ένα μικρό σημείο, όπου η αλλαγή της, είναι λιγότερο επώδυνη και με μικρό κόστος! Καλή ανακαίνιση!

    ReplyDelete
  3. Αυτό σκεφτόμουν και εγώ! Τα κάνω όλα διακριτικά στο σπίτι μου, για να μη με κουράζουν και να αλλάζουν εύκολα με αξεσουάρ... Και λαχταράω τα έντονα!
    Όμως ξέρω ότι αν ακολουθήσω τέτοιες ιδέες, πρέπει να είμαι με το πινέλο στο χέρι!
    Είναι όμως τόσο όμορφα!

    ReplyDelete
  4. Θέλω το τελευταίο δωμάτιο.

    ReplyDelete
  5. πολύ γλυκές όλες οι προτάσεις, αλλά η τελευταία με ξετρέλλανε !!!!

    φιλια πολλά

    Maria B.

    ReplyDelete
  6. You have such a darling blog! Found you on Craftgawker and am adding you to my blog list :-) Have a great week and LOVE LOVE LOVE your blog :-)

    ReplyDelete

ShareThis

Related Posts with Thumbnails