Recipe for happiness



Everybody needs a carrot to go one step beyond

Doesn't matter if you eat it or not. As long as the eyes are focused on the carrot, you may go one step forward. And that's always enough!

This is a blog, about all the small pleasures in life.. and the greatest of all; Food!

Interesting recipes from Greece and all over the world, amazing deco ideas, inspiring art, fabulous trends, cute handmade stuff, dreamy destinations, a clever line, a funny thought...

Anything that makes me go... wow! and makes me smile, can be... my carrot.

After all, happiness is a piece of cake!
A carrot cake!

Take a bite!

Thursday, June 16, 2011

COME ON DONKEY LET'S GO PARTY! ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ!



Το Donkey and the Carrot, είναι ήδη ενός έτους και κάτι ψιλά! Λέει λοιπόν να το γιορτάσει, όπως το γιόρτασε και last year! Αυτή τη φορά, θα γίνουμε PARTY ANIMALS στους αγρούς και στις ακροθαλασσιές, με must αξεσουάρ τα τάπερ και τα καρό τραπεζομάντηλα!!!

Το πάρτυ θα γίνει Κυριακή 3 Iουλίου στο Πόρτο Γερμενό! 
Ώρα προσέλευσης 11:00 το πρωί!
Απαραίτητα: Μαγιό και καπέλο.
Προϋποθέσεις: Να φέρεις κάτι μαζί σου που θα έχεις μαγειρέψει! Διάλεξε το αγαπημένο σου Ελληνικό νησί και πες το μου! Θα σου έρθει μια συνταγή, από το νησί που διάλεξες, που θα πρέπει να την ετοιμάσεις για το πάρτυ! Θα είναι εύκολη!!! Όταν την φέρεις, θα την φωτογραφίσω και θα την ανεβάσω στο Donkey με το όνομά σου! Αν είσαι food blogger, μπορείς να φωτογραφίσεις το φαγητό που θα φτιάξεις και φυσικά να αναρτήσεις την συνταγή στο blog σου, απλώς, κάν'το αφού θα ανέβει στο Donkey για να πάρουν όλοι μια  γεύση απο το πάρτυ με όλες τις συνταγές μαζί! Έτσι θα ταξιδέψουμε γευστικά σε Αιγαίο και Ιόνιο πολύ πριν πάμε διακοπές!  Μπορείς να φέρεις την παρέα σου, τα πιτσιρίκια σου και ό,τι άλλο θέλεις! Θα φάμε, θα πιούμε και άμα θελήσουμε... πάμε και για μπάνιο! Το σημείο που θα γίνει το πάρτυ φαίνεται μέσα στην κατσαρόλα! Αλλά θα σου πω λεπτομέρειες για το πως να 'ρθείς την επόμενη εβδομάδα! Στείλε μου mail, άσε μου σχόλιο, ή βρές με στο facebook...

SAVE THE DATE λοιπόν και σύντομα θα σου πω όλες τις λεπτομέρειες! Μην το σκέφτεσαι! Θα περάσουμε
ΤΕΛΕΙΑ!!!







COME ON DONKEY LET'S GO PARTY!!!
You are all invited my friends...if you happen to be in Greece on the 3rd of July... come to Donkey's Party! On one of the most beautiful beaches of Greece, Porto Germeno gulf! We will eat, drink, dance, swim, sing, have fun and celebrate Summer!

photo 1,3 by Deb Coates

8 comments:

  1. εγω θα ηθελα στην σκοπελο.
    επειδη θα παει η κορη μου! :)

    ReplyDelete
  2. Sadly enough. I won't be there. I'm here on Bornholm. That's rather good. Bornholm island is called the island in the sun, here in Denmark. :0)

    ReplyDelete
  3. Θα είμαστε όλοι εκεί!!!!
    Ραντεβού στο Παρτυ!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. πολυ ωραια η ιδεα σου και μπραβο που θα οργανωσεις αυτο το δυσκολο παρτυ!δεν εχω καταλαβει που θα γινει βρε Φοιβη!σε βουνο ή σε θαλασσα?θα σου στειλω email το συντομοτερο για να δηλωσω συμμετοχη (θελω να ειμαι σιγουρη οτι θα μπορεσω να ερθω και θα το μαθω σε λιγες μερες!)

    ReplyDelete
  5. Ειρήνη μου λογικό να έχεις μπερδευτεί!!! Θα γίνει δίπλα στη θάλασσα άλλα όχι πάνω σε παραλία! Δίπλα σε παραλία! Περίμενα να ανεβάσω ένα κλιπάκι που ετοιμάζουμε που δείχνει την τοποθεσία! Είναι στο κέντρο του Πόρτου Γερμενού, στην παιδική χαρά! Οπότε είναι ιδανικό και για πιτσιρίκια. Ο χώρος που βλέπεις στην κατσαρόλα είναι ένα σημείο που λέγεται Θέα, για αυτονόητους λόγους. Εκεί θα σας περιμένουν άνθρωποι του DONKEY για να κατεβούμε όλοι μαζί για να μην μπερδευτεί κανείς! Θα τα ανεβάσω όλα τις επόμενες μέρες! Μακάρι να ρθεις!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! θα σου στειλω email οταν ειμαι απολύτως σιγουρη οτι θα μπορεσω να ερθω!

    ReplyDelete
  7. Αυτά είναι! Μπανάκι και φαγάκι.. ανέβασε πολλές φώτο και για εμάς που είμαστε μακρυά να σας χαρούμε =)

    ReplyDelete

ShareThis

Related Posts with Thumbnails