Recipe for happiness



Everybody needs a carrot to go one step beyond

Doesn't matter if you eat it or not. As long as the eyes are focused on the carrot, you may go one step forward. And that's always enough!

This is a blog, about all the small pleasures in life.. and the greatest of all; Food!

Interesting recipes from Greece and all over the world, amazing deco ideas, inspiring art, fabulous trends, cute handmade stuff, dreamy destinations, a clever line, a funny thought...

Anything that makes me go... wow! and makes me smile, can be... my carrot.

After all, happiness is a piece of cake!
A carrot cake!

Take a bite!

Tuesday, March 12, 2013

Green... bottles! Πράσινο να είναι κι ας είναι και πλαστικό!

 Make a vertical garden like this one.. and drink soda drinks no more~! 

Οτι μπορεί να δείξει τόσο εντυπωσιακός ένα κάθετος κήπος φτιαγμένος από μπουκάλια αναψυκτικών... δεν το φανταζόμουν σε αυτό το μέγεθος, αν και έχω δει ανάλογες προσπάθειες... Ας ελπίσουμε οτι δεν πίνετε τόσα πολλά αναψυκτικά! Εμείς, ας πούμε, έχουμε τα άπειρα σε εμφιαλωμένα νερά. Να μια καλή ιδέα για τον τοίχο στην ταράτσα!

Μικρή παρένθεση: Πόσο τέλεια μέρα;;;;

via Colosssal




 

10 comments:

  1. Εγώ πάλι ενώ μου αρέσει η ιδέα και η υλοποίησή της σκέφτομαι το πως ποτίζονται όλα αυτά επί καθημερινής βάσεως, μιας και διέκρινα περισσότερο μυρωδικά και φυτά που θέλουν κάθε μέρα πότισμα!!!

    ReplyDelete
  2. Perfect idea and just the right thing for promoting our Green Fox recycling project! I would like to copy the photos if that is ok with you.
    Many greetings, Frieda

    ReplyDelete
  3. Εξαιρετική ιδέα! Wow!
    Αυτό θα πει ανακύκλωση των μπουκαλιών!

    ReplyDelete
  4. Κοίτα να δεις τι όμορφο που είναι το αποτέλεσμα!
    Αυτοί οι κήποι είναι πραγματικά πανέμορφοι, πολύ τους ζηλεύω!
    Και η μέρα απίθανη! Τέλεια πραγματικά!

    ReplyDelete
  5. Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ χρήση των πλαστικών!! Σε συνδυασμό με το αυτόματο πότισμα, γιατί αλλιώς δεν φαντάζομαι ότι μπορεί να ποτίζονται :-))

    ReplyDelete
  6. Τέλεια ιδέα! Σαν βρεφονηπιοκόμος σκέφτηκα αμέσως πόσο ωραίο θα ήταν να το κάνει κάποιος στην αυλή με την τάξη του και να συμμετέχουν όλα τα παιδιά! Και θα μάθουν για την ανακύκλωση και θα δημιουργήσουν κάτι όμορφο! Θα σε έχω υπόψιν μου για μια κοντινή ανάρτηση με τέτοια θέματα! Πολλά φιλιά!

    ReplyDelete
  7. Σούπερ ιδέα..αλλά άντε να τα ποτίζεις ένα ένα...χαχαχα :)

    ReplyDelete
  8. Έλαααα! Τόσο απλό, τόσο φιλικό (προσπερνάω το πλαστικό), τόσο τακτοποιημένο...I like it! Eρώτηση : στον τοίχο στερεώνει από το καπάκι (ή και κάπου στο τέλος που είμαι γκάου από την κούραση και δεν βλέπω?)

    ReplyDelete
  9. Πω πω, φοβερό είναι! Δείχνει υπέροχο, κι ας είναι φτιαγμένο με τα πιο απλά υλικά! Θέλω κι εγώ, αλλά βαριέμαι το πότισμα...

    ReplyDelete

ShareThis

Related Posts with Thumbnails