Recipe for happiness



Everybody needs a carrot to go one step beyond

Doesn't matter if you eat it or not. As long as the eyes are focused on the carrot, you may go one step forward. And that's always enough!

This is a blog, about all the small pleasures in life.. and the greatest of all; Food!

Interesting recipes from Greece and all over the world, amazing deco ideas, inspiring art, fabulous trends, cute handmade stuff, dreamy destinations, a clever line, a funny thought...

Anything that makes me go... wow! and makes me smile, can be... my carrot.

After all, happiness is a piece of cake!
A carrot cake!

Take a bite!

Tuesday, January 17, 2012

Liquid Collagen! Υγρό κολλαγόνο; Στην υγεία μας!

 

 

Καλημέρα! Σήμερα κάνει πιο πολύ κρύο απο χθες! Οι κόκκινες μύτες και τα σκασμένα χείλια, τα μαλλιά που ηλεκτρίζονται και η τεράστια κατανάλωση σοκολάτας ''λόγω του κρύου....'', είναι ο μαγικός συνδιασμός για να ξεκινήσεις την ημέρα σου και να είσαι ολίγον ''νοτ δατ κιουτ''. Ψάχνοντας μέσα στο σαββατοκύριακο για ελιξίρια ομορφιάς (μ' αρέσει η λέξη ελιξίριο μη νομίζετε οτι πιστεύω σε ελιξίρια...) πειραματιζόμουν με μια φόρμουλα με την οποία έχω καταπιαστεί,  για σούπερ ντούπερ θρεπτικά γεύματα που φτιάχνονται σε χρόνο dt. Βλέπετε αναζητώ την λάμψη τελευταία, αυτήν που βλέπω σε φωτογραφίες μου, τότε προ κρίσης και που χρόνο με τον χρόνο εξαφανίζεται (εξαφανίστηκε...).

Λοιπόν σας έχω νέα.

Ναι η διατροφή είναι το Α και το Ω. Ναι η άσκηση είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Αλλά το κολλαγόνο, αυτό το μαγικό μαξιλαράκι κάτω από το δέρμα που είναι υπεύθυνο για την σφριγγηλότητα ενός νεανικού δέρματος, χάνεται ως γνωστόν με τα χρόνια (με την ταχύτητα του φωτός μετά τα 30). Αλλά επειδή η επιστήμη κάνει θαύματα, υποκλινόμαστε σε κάτι ολοκαίνουργιο, συναρπαστικό, εγκεκριμένο και τόσο απλό όσο ένα υγρό πόσιμο ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ! Και για να καταλάβετε, εγώ έφτασα σε αυτήν την πληροφορία όχι μέσω κάποιου φαρμακείου ή διαφήμισης, αλλά μέσω... του ΚΑΡΑΤΕ!


Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Καράτε Κώστας Παππάς (4 dan WKF) προχώρησε σε συμφωνία χορηγίας για το 2012 με την εταιρεία HUMAN POWER που εισάγει το υγρό πόσιμο κολλαγόνο, το οποίο αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής. Ο sensei Κώστας Παππάς, μίλησε στο Donkey (άλλωστε το donkey ως γνωστόν κάνει karate!) και είναι πανευτυχής με αυτή την συνεργασία και ευχαριστεί πολύ την εταιρεία που δείχνει τέτοια εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και που στηρίζει τους Έλληνες αθλητές μας και την προσπάθειά τους. Μην ξεχνάτε οτι φέτος τον Νοέμβρη έχουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Shotokan Karate στην Αυστραλία... Δυστυχώς εγώ αυτή τη φορά δε θα πάρω μέρος (........), αλλά θα δώσουν το δυναμικό παρόν εκεί όλη η Εθνική μας Ομάδα και πιστέψτε με, η Εθνική μας αξίζει πολλά!!!!

Αν λοιπόν, ο Κώστας Παππάς, που προπονείται σκληρά όλη μέρα κάθε μέρα, είναι ενθουσιασμένος με το εν λόγω προϊόν, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει στις αρθρώσεις ένος απλού κοινού ανθρώπου που δεν καταβάλλει το σώμα του όπως ένας πρωταθλητής. Για να μην αναφερθώ στο θέμα της ομορφιάς και της φρεσκάδας έτσι... Μη μου πείτε οτι δε θα θέλατε ένα πρόσωπο χωρίς να του λείπει γραμμάριο από κολλαγόνο!!!

Παρακάτω σας παραθέτω τι εστί κολλαγόνο και που χρησιμεύει...
Φαντάζεστε λοιπόν να ανήκουμε σε αυτήν την γενιά που θα γλυτώσει το νυστέρι και τις βελόνες;;;

Το κολλαγόνο είναι απαραίτητη πρωτεΐνη του οργανισμού, που μεγαλώνοντας, μειώνεται με γοργούς ρυθμούς, ειδικά στις γυναίκες, προκαλώντας το φαινόμενο της γήρανσης.
Αντιπροσωπεύει το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και πάνω από το 75% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα.


Το Pro Active Liquid Collagen είναι απαραίτητο & συνιστάται:

Στους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται από αρθριτικά προβλήματα.
Σε όσους επιθυμούν να αναζωογονήσουν την επιδερμίδα τους (μείωση ρυτίδων – νεανική όψη).
Σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης ή έχουν ταλαιπωρημένα & αδύναμα μαλλιά.
Σε όσους θέλουν να δυναμώσουν τα νύχια τους.
Σε όσους ασκούνται συστηματικά.
Σε άτομα υπέρβαρα ή άτομα που αναγκάζονται να κάνουν καθιστική ζωή.
Σε άτομα που ακολουθούν κάποια δίαιτα για καλύτερο μεταβολισμό.
Σε γυναίκες που έχουν πρόβλημα κυτταρίτιδας
Στον σύγχρονο άνθρωπο που προσέχει, τόσο την εξωτερική του εμφάνιση, όσο και την εσωτερική του ευεξία.


Για περισσότερα δείτε εδώ



Did you know about the miracle called Pro Active liquid Collagen? It is drinkable collagen, totally safe, totally magical and most importantly, you can see the results... in the mirror!!!! Youth can be locked forever under your skin... Isn't this great news or what?

5 comments:

  1. I need some of that! Gallons of it ;). Where can I get it??

    ReplyDelete
  2. Εγώ έχω μια μανία με τα συμπληρώματα διατροφής!! έχω δει χάπια υαλουρονικού οξέως αλλά κολλαγόνο σε υγρή μορφή όχι. Δεν ξέρω αν έχουν σχέση αυτά τα δύο, αλλά ενδιαφέρομαι να το δω το συγκεκριμένο συμπλήρωμα.
    Ευχαριστούμε για την ενδιαφέρουσα πληροφορία.

    ReplyDelete
  3. lol.. nope, youth can not be locked forever.. though i really wish for that :D
    So many collagens n anti aging liquid, creams or tablet but most of them dont give satisfying results. Well hopefully this one really works, or i'll go n take a bath in the river of youth,lol

    ReplyDelete
  4. ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΤΑ 500ML ΚΑΝΟΥΝ 50 ΕΥΡΩ!!!!ΠΟΣΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πολλή οικονομική και ποιοτική λύση που έχω βρει εγώ είναι αυτό το πόσιμο κολλαγόνο

      Delete

ShareThis

Related Posts with Thumbnails