Recipe for happiness



Everybody needs a carrot to go one step beyond

Doesn't matter if you eat it or not. As long as the eyes are focused on the carrot, you may go one step forward. And that's always enough!

This is a blog, about all the small pleasures in life.. and the greatest of all; Food!

Interesting recipes from Greece and all over the world, amazing deco ideas, inspiring art, fabulous trends, cute handmade stuff, dreamy destinations, a clever line, a funny thought...

Anything that makes me go... wow! and makes me smile, can be... my carrot.

After all, happiness is a piece of cake!
A carrot cake!

Take a bite!

Sunday, February 17, 2013

Brunch ideas! Όχι άλλο lunch, πάμε για ένα brunch.


 Here are some branch ideas. Oh, i have to make the first Greek branch soon and post it here on Donkey!

Εμείς γιατί δεν βρισκόμαστε για brunch? Εσείς; Πάτε για brunch? Αυτό που πάνε η Κάρι Μπράντσω με τις άλλες και τρώνε ζεστά bagels με αρωματισμένα βουτυράκια και μιλάνε για big αγάπες σε ένα από τα σοκάκια του Σόχο; Και επειδή όλα τα έχουμε και το μπράντς μας λείπει (brunch=γεύμα ανάμεσα σε πρωινό και μεσημεριανό), και επειδή το αντίστοιχο Σόχο το δικό μας είναι το Γκάζι ας πούμε (ίχ!!), προτείνω να κάνουμε μαζώξεις τα σκ  με φίλες και φίλους, φρεσκοψημμένα ψωμάκια, ωραία αυγά μπενεντίκτ, αρωματικά κέικς και να μιλάμε για το πόσο ωραία περάσαμε μέσα στην εβδομάδα, χωρίς μετρό, με το χαλάζι κλπ. Δεν έχει σημασία στην τελική τι θα λέμε ή τι θα τρώμε, αλλά και μόνο που θα είμαστε παρέα και θα πίνουμε τσαγάκι ή καφεδάκι τρώγοντας μικρές νοστιμιές κουβεντιάζοντας και χαζολογώντας, έχει ένα κάτι, δε συμφωνείτε; Υπόσχομαι να αρχίσω τα brunch. Με συνταγές και με απ΄όλα. Προς το παρόν ασχολούμαι με το Donkey και το καινούργιο του λουκ.


photos via




11 comments:

  1. Και μετά μου λες για δίαιτα!!!
    Φιλάκια

    ReplyDelete
  2. Καλό μου Donkey, τα brunch τα προτιμώ γιατί είναι τόσο ποιο εύκολο να οργανωθούν και η διάθεση τόσο ποιο ανεβασμένη τις πρωινές ώρες για να δεχθεί φίλους στο σπίτι και να αρχίσουμε το τσιμπολόγημα.

    Τελευταίο brunch που οργάνωσα στο σπίτι μου ήταν την περίοδο των Χριστουγέννων και ειληκρινά το απολαύσαμε πολύ!!

    Περιμένουμε τις νέες σου προτάσεις!!!
    Φιλί.

    ReplyDelete
  3. Και έλεγα τι δεν έχω κάνει τελευταία...Βρε ένα μπραντς μας έλειπε κι εμάς με το χαλάζι! Αυτο! χαχα! Πειρασμέ!

    ReplyDelete
  4. Πόσο μου αρέσουν τα brunch! Είχαμε κάνει σχετική ανάρτηση στο ανθομέλι! Τα τελευταία χρόνια με τα μωρα-παιδιά είναι καλύτερη επιλογή από τα βραδυνά καλέσματα ή τα μεσημεριάνά! Ψηφίζω brunch!!!
    Kathy by anthomeli

    ReplyDelete
  5. Να σου πω, το όνειρό μου είναι να οργανώσω ένα πρωτοχρονιάτικο brunch, εναλλακτική γιορτή για το Βασίλη, αλλά ξέρω ότι όλοι οι ξενύχτηδες φίλοι μας θα μας στήσουν!!!!

    ReplyDelete
  6. Θέλω κι εγώ brunch!!! Δηλαδή τι παραπάνω έχει η Kάρι από εμάς;;;

    ReplyDelete
  7. Brunch, εδώ και λίγες μέρες το έχω συνέχεια στο μυαλό μου...ψάχνω τη διαθέσιμη Κυριακή. Θα ήθελα να δω τις ιδέες σου για ένα Κυριακάτικο Brunch!

    ReplyDelete
  8. Το breakfast και dinner μεταφράζεται σε breanner??
    Είναι 1 το βράδυ και μόλις φάγαμε ψωμάκι ζεστό με μαρμελάδα και γαλατάκι!!! Χαχα!

    ReplyDelete
  9. Ανυπομονώ για τις προτάσεις σου!
    Φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
  10. Κατερινάκι όπως γνωρίζεις πολύ καλά το brunch το λατρεύω! Έχω οργανώσει και καλοκαιρινό brunch πάρτυ και τρελαθήκαμε όλοι! Καλά θα κάνεις να το ξεκινήσεις! Αν θες πάρε μερικές ιδέες από εδώ --> http://my-kitchen-diary.blogspot.com/search/label/Brunch!
    Σε φιλώ!

    ReplyDelete
  11. ΑΑΑΑ πες τα!!!! Τόσο καιρό προσπαθώ να ψησω κόσμο για brunch αλλά συναντώ τα εξής προβλήματα, ανάλογα και με το target group
    (α) κατηγορία singles, ζευγάρια χωρίς παιδιά- ξενυχτούν και παρταλιάζουν τα Σάββατο και τις Κυριακές δεν μπορούν να ξυπνήσουν πριν το απογευμα
    (β) κατηγορία "ζευγάρια με παιδια"- εχουν να κοιμησουν τα παιδιά εκείνη την ώρα ή να τα ταϊσουν κατσικάκι/κοτοπουλο με πατάτες και τα άλλα παραδοσιακά ελληνικα...
    τι να πω... (μπορει να επεσα στην περίπτωση)

    ReplyDelete

ShareThis

Related Posts with Thumbnails