Αυτή τη σαλάτα την έφτιαξε και την έφερε στο πάρτυ του Donkey το καλοκαίρι, ο Νίκος Βίττης. Δεν πρόλαβε να φωτογραφηθεί τότε. Δεν ξεχάστηκε όμως! Βρήκε τη θέση που της αξίζει διότι είναι φανταστική!
Νίκο σε ευχαριστούμε για την συνταγή!
4 κονσέρβες τόνο,
1 ποτήρι ρύζι για ριζότο (ή παραπάνω ανάλογα με το πόσο αραιό σε τόνο θέλεις να την κανεις τη σαλάτα),
κάπαρη, πλυμμένη και σουρωμένη
ένα βάζο μαγιονέζα μεγάλο (750 ml - 1000 ml ),
3 κ.γ. μουστάρδα (πικάντικη)
χοντροκομμένο πιπέρι
Στην αρχή ανακατεύεις μαγιονέζα και τόνο, βάζεις μουστάρδα και ανακατεύεις στην επιθυμητή γεύση και τέλος κάπαρη. Όταν ετοιμαστεί και το ρύζι το ανακατεύεις, πριν κρυώσει εντελώς και το βάζεις στο ψυγείο, γιατί τρώγεται δροσερό.
This is a delicious launch for work, a tasty meal while watching movie, a perfect way to eat something asap when you are starving!
4tuna cans,
1 cup rice (better use risotto type)
1 jar mayo (750 ml - 1000 ml ),
3 tsp spicy mustard
some fresh ground pepper
cappers rinsed (as much as you like)
Mix together mayo and tuna, add the mustard and stir. Taste if you like to add more mustard. Add the cappers.When the rice is cooked properly, pour it in the tuna mixture and keep the rice salad in the refrigerator.
I trust your taste in many things:) So this sald looks really yummy;)
ReplyDeleteΠολύ ωραία κι εύκολη συνταγή! όχι μόνο για σαλάτα, ό,τι πρέπει και για ένα γρήγορο κυρίως πιάτο!
ReplyDeleteΘα δοκιμαστεί μου φαίνεται! ;-)
ReplyDeleteΚι εγώ με τόνο την κάνω την ρυζοσαλάτα, κάπαρη δεν βάζω αλλά πιστεύω θα της πηγαίνει πολύ!
ReplyDeleteΦιλάκια, καλό απόγευμα!
Πολύ νόστιμη και εύκολη συνταγη!
ReplyDeleteYummy!
ReplyDelete