tag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post3282247084679177082..comments2024-03-19T09:28:59.364+02:00Comments on Donkey and the Carrot: Clementine cake♥♥ Ζουμερό Κέικ Μανταρίνι (χωρίς αλεύρι και βούτυρο)donkey and the carrothttp://www.blogger.com/profile/16147333477680756377noreply@blogger.comBlogger29125tag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-25412579619274924382013-02-04T10:53:10.574+02:002013-02-04T10:53:10.574+02:00Πολύ ωραία σνταγή και νοστιμότατο πρέπει να είναι!...Πολύ ωραία σνταγή και νοστιμότατο πρέπει να είναι!!!!! Όσο για τις φωτό είναι καταπληκτικές!!!<br />Καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα!Tante Kikihttps://www.blogger.com/profile/14933556486150506611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-37542997627662037182013-01-31T11:12:14.631+02:002013-01-31T11:12:14.631+02:00Πως μου είχει ξεφύγει αυτό το κέικ?
Τέλειο? Τέλειο...Πως μου είχει ξεφύγει αυτό το κέικ?<br />Τέλειο? Τέλειο. Θα το κάνω. <br />Οι φωτογραφίες υπέροχες!<br /><br />Φιλιά πολλά!!!!Notoulahttps://www.blogger.com/profile/03651642925395775915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-39403545454056300062013-01-26T13:50:40.330+02:002013-01-26T13:50:40.330+02:00Υπέροχες φωτογραφίες και πρέπει να είναι και το κέ...Υπέροχες φωτογραφίες και πρέπει να είναι και το κέηκ τέλειο! Θα το δοκιμάσω σίγουρα!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-71327916194957886502013-01-24T16:19:13.860+02:002013-01-24T16:19:13.860+02:00@anonymous
όχι γιατί βράζεται επί δύο ώρες και καρ...@anonymous<br />όχι γιατί βράζεται επί δύο ώρες και καραμελώνει. Έτσι περίπου φτιάχνονται και τα γλυκά του κουταλιού, που τρώμε τις φλούδες τους!Ακολούθα την συνταγή πιστά και μην σε ανησυχεί θα σου βγει σουπερ!donkey and the carrothttps://www.blogger.com/profile/16147333477680756377noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-21112849386768658642013-01-24T15:57:25.872+02:002013-01-24T15:57:25.872+02:00Συγγνώμη αλλά δεν πικρίζει αν βάλουμε την εξωτερικ...Συγγνώμη αλλά δεν πικρίζει αν βάλουμε την εξωτερική φλούδα του μανταρινιού (την πορτοκαλί);;;Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-36587686911444588932013-01-24T11:17:41.516+02:002013-01-24T11:17:41.516+02:00@Carolyn
just like you boil pasta! In a large pot,...@Carolyn<br />just like you boil pasta! In a large pot, put water until 3/4 high, throw the clementines in and boil them for 2 hours.Then strain them, but them in a bowl, throw away seeds if there is any, and put in a food processor everything from pith, juice etc. Hope i helped!donkey and the carrothttps://www.blogger.com/profile/16147333477680756377noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-91019805762915384952013-01-24T06:08:26.656+02:002013-01-24T06:08:26.656+02:00how do I boil Clementines?how do I boil Clementines?Carolynhttps://www.blogger.com/profile/15896049149010047585noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-13468405573251373942013-01-24T00:07:02.344+02:002013-01-24T00:07:02.344+02:00@anonymous
το νερο στο οποιο βραζουμε τα μανταρίνι...@anonymous<br />το νερο στο οποιο βραζουμε τα μανταρίνια, 4 μέτρια μανταρίνια ή αλλιώς 375 γρ, είναι σχεδόν μια κατσαρόλα, αφού βράζουν επί δύο ώρες με ανοιχτό καπάκι. ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ. Τα σουρώνουμε, και ολοκληρα βρασμένα όπως είναι τα βάζουμε σε μπωλάκι να κρυώσουν λίγο για να μπορέσουμε να τα διαχειριστούμε. Τα ανοίγουμε, πετάμε το κοτσάνι και εαν τυχόν υπάρχει κάποιο κουκούτσι και όλα μαζί φλούδα ψίχα και ΖΟΥΜΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ τα βάζουμε στο μούλτι. Γι αυτο και δεν ανέφερα νερό και ποσότητα. Σου εύχομαι καλή επιτυχία!donkey and the carrothttps://www.blogger.com/profile/16147333477680756377noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-32640017114528661602013-01-23T15:44:38.485+02:002013-01-23T15:44:38.485+02:00Φανταστικές φωτογραφίες και παρουσίαση! Ήθελα να ρ...Φανταστικές φωτογραφίες και παρουσίαση! Ήθελα να ρωτήσω με πόσο νερό βράζουμε τα μανταρίνια? Επειδή μετά τα λιώνουμε όλα μαζί στο multi (με την εξωτερική φλούδα από ότι διάβασα), πρέπει να ξέρουμε πόσο νερό βάζουμε για να μη χαλάσει η συνταγή. Επίσης, μανταρίνια υπάρχουν και πιο μικρά και πιο μεγάλα. Τρία μικρά είναι καλά αν βάλουμε? Ή αν είναι μικρά πρέπει να βάλουμε παραπάνω?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-36138153039830528292013-01-23T00:10:50.587+02:002013-01-23T00:10:50.587+02:00ανυπομονω να το δοκιμασω!!!!! αυριο κιολας!!!!!!!!...ανυπομονω να το δοκιμασω!!!!! αυριο κιολας!!!!!!!!!!!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-70616140740425655352013-01-22T22:09:26.216+02:002013-01-22T22:09:26.216+02:00Φανταστική φωτογράφιση!
Βρήκα ένα κέικ καρότο που ...Φανταστική φωτογράφιση!<br />Βρήκα ένα κέικ καρότο που από εμφάνιση ταιριάζει στο μπλοκ σου (καροτάκια)...από συνταγή και γεύση δεν έχω ιδέα γιατί δεν το χω με τη μαγειρική… δες εδώ http://readcereal.com/a-sweet-root<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13628668304874105683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-13714486009182552082013-01-22T18:30:38.552+02:002013-01-22T18:30:38.552+02:00@Flora
εννοώ ένα κουταλάκι του γλυκού ναι. Σε ευχα...@Flora<br />εννοώ ένα κουταλάκι του γλυκού ναι. Σε ευχαριστώ πολύ!donkey and the carrothttps://www.blogger.com/profile/16147333477680756377noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-76063789732061927062013-01-22T16:23:59.293+02:002013-01-22T16:23:59.293+02:00Έχω μια ερώτηση...
Όταν λες 1μπεικινγκ,εννοείς 1 κ...Έχω μια ερώτηση...<br />Όταν λες 1μπεικινγκ,εννοείς 1 κουταλακι;<br />Εξαιρετικό το site σου!!μπράβο foivi!Floranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-15593109509916859002013-01-22T11:39:52.718+02:002013-01-22T11:39:52.718+02:00ΟΛΟΚΛΗΡΟ το μανταρινι. Με την πορτοκαλι του φλούδα...ΟΛΟΚΛΗΡΟ το μανταρινι. Με την πορτοκαλι του φλούδα. Οπως το κόβεις από το δέντρο!donkey and the carrothttps://www.blogger.com/profile/16147333477680756377noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-81730670988780406822013-01-21T23:56:59.206+02:002013-01-21T23:56:59.206+02:00εχω κανει ακριβως το ιδιο με πορτοκαλι και ηταν απ...εχω κανει ακριβως το ιδιο με πορτοκαλι και ηταν απαιχτο.βεβαια απο πανω προσθεσα κρεμα τυρι!θεικο παντως κ ετσι!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07170039821785244769noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-21985653586456046182013-01-21T22:14:54.451+02:002013-01-21T22:14:54.451+02:00Λαχταριστό το κέικ και φανταστικές οι φωτογραφίες....Λαχταριστό το κέικ και φανταστικές οι φωτογραφίες. <br />Μου άνοιξαν την όρεξη για κέικ μανταρίνη.mookieshttp://mookiesbaker.blogspot.gr/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-883833683410022142013-01-21T20:46:02.172+02:002013-01-21T20:46:02.172+02:00Συγγνώμη που θα κάνω ηλίθια ερώτηση : τα μανταρινι...Συγγνώμη που θα κάνω ηλίθια ερώτηση : τα μανταρινια τα βραζουμε με την εξωτερική φλουδα ή όχι ; Επειδη λέει κάτι για φλουδα η συνταγη, φαντάζομαι το άσπρο του μανταρινιου εννοεί. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-25409541397464927722013-01-21T20:31:57.642+02:002013-01-21T20:31:57.642+02:00mmmm Τέλεια συνταγή και αγαπώ και τη Nigella!!!!κα...mmmm Τέλεια συνταγή και αγαπώ και τη Nigella!!!!καταπληκτική παρουσίαση...Μπράβο!KaPaworldhttps://www.blogger.com/profile/01592986810058620577noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-6485814101766530902013-01-21T18:36:40.693+02:002013-01-21T18:36:40.693+02:00πω πω τελειοοο!θα το κανω σιγουρα!τελειες οι φωτογ...πω πω τελειοοο!θα το κανω σιγουρα!τελειες οι φωτογραφιες!Rafalenahttps://www.blogger.com/profile/08023364267525324744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-53012274461559497222013-01-20T13:37:18.992+02:002013-01-20T13:37:18.992+02:00Πειράζει που το έφαγα όλο μόνη μου???? Απλά υπέροχ...Πειράζει που το έφαγα όλο μόνη μου???? Απλά υπέροχο!!!! Ευχαριστούμε!!!elebenhttps://www.blogger.com/profile/04236961437451436138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-3589371086094916162013-01-19T12:21:08.560+02:002013-01-19T12:21:08.560+02:00Τι φωτογράφηση είναι αυτή;; Ουάου και πάλι ουάου Κ...Τι φωτογράφηση είναι αυτή;; Ουάου και πάλι ουάου Κατερίνα!<br />Χίλια μπράβο!<br />Το κέικ όντως φαίνεται απίθανο! <br />Πολλά φιλιά!Ερμιόνηhttps://www.blogger.com/profile/05468387332378412356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-30906084566150667872013-01-19T09:38:31.512+02:002013-01-19T09:38:31.512+02:00Συμφωνώ απολύτως, αυτή η κυρία είναι ολίγον τί ξιν...Συμφωνώ απολύτως, αυτή η κυρία είναι ολίγον τί ξινή και fake, κατά την ταπεινή μου γνώμη! Αλλά, τί να κάνω, θα εμπιστευτώ το λόγο σου και θα το δοκιμάσω. Με έπεισες και δε θα αντισταθώ ούτε στο μανταρίνι ούτε στο αμύγδαλο!!ΕΥΓΕΝΙΑhttps://www.blogger.com/profile/03901806849909945012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-82147189465325459432013-01-18T17:57:10.996+02:002013-01-18T17:57:10.996+02:00Υπέροχο Κατερινάκι! Πούδρα αμυγδάλου δεν έχω χρησι...Υπέροχο Κατερινάκι! Πούδρα αμυγδάλου δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, αλλά η συνταγή σου είναι μια τέλεια ευκαιρία! Είδες η Nigella? Φιλάκια πολλά!Jennyhttps://www.blogger.com/profile/15628742295946534318noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-20679523862386840562013-01-18T17:30:35.048+02:002013-01-18T17:30:35.048+02:00Εκτός της φωτογραφίας που είναι ζουμερή και πορτοκ...Εκτός της φωτογραφίας που είναι ζουμερή και πορτοκαλί που λατρεύω, με τράβηκε το "πεντανόστιμο" και το "πιο εύκολο"! Για να μην σχολιάσω τους στίχους της Χαρούλας Αλεξίου που με έκαναν και χαμογέλασα!Dimitra•Counting SΜiLEShttps://www.blogger.com/profile/00487377766166852720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792583141911115542.post-2325741070686280272013-01-18T17:22:31.846+02:002013-01-18T17:22:31.846+02:00Δεν ξέρω τι να πρωτοκοιτάξω. Την τόσο καλή συνταγή...Δεν ξέρω τι να πρωτοκοιτάξω. Την τόσο καλή συνταγή? Τις τόσο επαγγελματικές φωτογραφίες? Ή το ανάποδο? Κοιτώ και ξανακοιτώ και θαυμάζω απ΄ όλες τις απόψεις!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.com